Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaseitjes weckpot groot (1,1 kg)

14,25 excl. BTW 15,53 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Maar liefst 1 kilo chocolade ziet er in deze XL-weckpot met paaseitjes! De chocolade is gemaakt van de beste en romigste ingrediënten. Uiteraard worden weckpotten zorgvuldig verpakt en verstuurd, zo ben je er zeker van dat uw bestelling in goede orde aankomt of ontvangen wordt. Personaliseer deze weckpot met het bedrijfslogo en tekst op een vrolijk paasetiket, kaartje of brief en je hebt een echte blikvanger om cadeau te geven aan relaties, klanten of werknemers. Of wat dacht je ervan om de weckpot neer te zetten bij de receptie of op de sportvereniging? Te versturen als bedankje? Of eigenlijk, XL-bedank voor iemand die wel iets heel goeds heeft gedaan voor je? Met deze weckpot maak je mensen blij!

Bestel deze XL-weckpot nu bij deBakkerij. Wie maakt je blij tijdens Pasen? Zorg ervoor dat je relaties, klanten of collega’s hun weckpotten op tijd ontvangen en bestel de weckpotten vandaag nog gemakkelijk via de website. Geïnteresseerd in grotere aantallen? Vraag vandaag nog een offerte aan. Geef aan ons door hoeveel weckpotten je wilt bestellen en of je een logo, etiket, paaskaart of paasbrief wilt toevoegen. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een aantrekkelijk prijsvoorstel, inclusief eventuele verzendkosten naar de verschillende adressen.

Wil je de snoeppotten versturen naar meerdere adressen? Wij verzorgen graag de verzending voor je. Heb je vragen over de snoeppotten of wil je de bestelling bespreken met een medewerker van deBakkerij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • Paaseitjes weckpot XL (1,1 kg)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.