Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paaseitjes weckpot middel (600 gram)

10,50 excl. BTW 11,45 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Heerlijk, zo’n mooie weckpot met chocolade paaseitjes! De chocolade is gemaakt van de beste en romigste ingrediënten. Uiteraard worden weckpotten zorgvuldig verpakt en verstuurd. De weckpot is gevuld met circa 600 gram paaseitjes. Personaliseer deze weckpot met het bedrijfslogo en tekst op een paaskaartje of paasbrief. Met deze weckpot heb je een echte blikvanger om cadeau te geven aan relaties, klanten of werknemers. Of wat dacht je ervan om de weckpot neer te zetten bij de receptie of op de sportvereniging? Te versturen als bedankje? Met deze weckpot maak je mensen blij!

Wie maak je blij tijdens Pasen? Zorg ervoor dat je relaties, klanten of collega’s hun weckpotten op tijd ontvangen en bestel vandaag nog de weckpotten gemakkelijk via de website. Geïnteresseerd in grotere aantallen? Geef aan ons door hoeveel weckpotten je wilt bestellen en of je een paaskaart of paasbrief wilt toevoegen. Vraag dan een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt je van ons een aantrekkelijk prijsvoorstel, inclusief verzendkosten naar de adressen die je bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt.

Wil je de snoeppotten versturen naar meerdere adressen? Wij verzorgen graag de verzending voor je. Heb je vragen over de weckpotten? Of wil je de bestelling bespreken met een medewerker van deBakkerij? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je makkelijk en snel de weckpot met paaseitjes kunt bestellen!

Dit product bevat:
  • Paaseitjes weckpot groot (600 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.