Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasei tablet melk Crispies

3,45 excl. BTW 3,76 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Ontdek de magie van Pasen met onze heerlijke Melk Chocolade Paasei tablet met heerlijke topping! Een perfecte traktatie voor chocoladeliefhebbers, dit prachtig versierde paasei is gemaakt van de fijnste melkchocolade en is rijkelijk bedekt met knapperige melk, wit en pure crispies. Elke hap is een feest voor de zintuigen, met de romige smaak van melkchocolade die harmonieert met de knapperige textuur van de toegevoegde crispies. Verwen jezelf of verras je dierbaren met deze zoete lekkernij die de vreugde van Pasen in elke hap vangt. Laat de festiviteiten beginnen en geniet van dit smaakvolle paasei dat niet alleen heerlijk is, maar ook een feest voor het oog!

Het paasei tablet is leuk om uit te delen op kantoor, de afdeling of op de vereniging. Het is ook mogelijk om het paasei tablet te versturen naar verschillende adressen. Voor een meerprijs kun je kiezen voor een brievenbusdoosje. Je verzendt dit product met lage porto kosten via de brievenbus. Personaliseer het doosje van het paasei tablet of het brievenbusdoosje met de keuze uit een paasetiket, paaskaartje of paasbrief. Hierbij is het mogelijk om een leuke paasgroet en het bedrijfslogo toe te voegen.

Bestel het paasei tablet in de smaak melk met crispies vandaag nog online!
Het paasei tablet is gemakkelijk en snel te bestellen via onze website. Geïnteresseerd in grotere aantallen? Met één druk op de knop heb je de offerte (inclusief eventuele verzendkosten naar meerdere adressen) uiterlijk morgen al in handen. Laat ons weten met welke boodschap je het relatiegeschenk wilt personaliseren en de aantallen. De rest van het werk doen wij voor je!

Wil je liever een persoonlijk de bestelling van het paasei tablet doorspreken? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • Paasei tablet melk Crispies, 75 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.