Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasdoos roomboter paasstol (500 gram) tulband en paaseitjes (100 gram)

10,95 excl. BTW 11,94 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je paasfeest met ons bijzondere paasgeschenkdoos! Ontdek de smaaksensatie van een 500 grams roomboter paasstol, vorstelijk gevuld met smeuïge spijs en royaal bestrooid met knapperig amandelschaafsel. Als extra traktatie hebben we een verrukkelijke tulband toegevoegd, met een topping van chocolade, voor een smaakvolle variatie. Verder bevat het doosje een heerlijke selectie van 100 gram paaseitjes. Dit feestelijk verpakte geschenkdoosje biedt een perfecte mix van traditionele en moderne paaslekkernijen. Deel de vreugde van het seizoen en geniet van deze heerlijke traktaties met relaties, collega's en klanten!

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de paasstol, paastulband en paaseitjes direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren.
Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap.

Ben je op zoek naar een grote bestelling? Of wil je het paasgeschenk versturen naar verschillende adressen? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de website.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met paasstol, tulband en paaseitjes? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
 • Paas geschenktas middel
 • Roomboter paasstol, 500 gram
 • Paastulband, 375 gram
 • Bakey paaseitjes, 100 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.