Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paasbrievenbusgeschenk met paas fondantpencees (2 stuks) en paaseitjes (200 gram)

6,25 excl. BTW 6,81 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paaseitjes of een lekkere pencee? U kiest gewoon alle twee!
Heerlijke chocolade paaseitjes of een lekkere paaspencee? Bij deBakkerij bestel je ze gewoon alle twee in dit vrolijke paasdoosje. Met dit paaspakket – met een heerlijke mix aan chocolade paaseitjes en ambachtelijk gebakken paaspencees - geef je een lekker en uniek relatiegeschenk aan werknemers, relaties of klanten. Bovendien kun je het paasdoosje personaliseren met eigen bedrijfslogo, een vrolijke paasboodschap of een persoonlijke brief. Op een paaskaartje kun je in maximaal 300 tekens uw boodschap kwijt.

Een vrolijk brievenbusgeschenk met Pasen
Met zo’n bijzondere verrassing wordt Pasen extra feestelijk! Dit brievenbusdoosje is helemaal in de stijl van Pasen, met de zonnige geeltinten van het voorjaar en een vrolijke paashaas op de voorkant. Dit doosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om meerdere werknemers, relaties of klanten door heel Nederland mee te verrassen!

Chocolade paaseitjes bestellen was nog nooit zo makkelijk!
Bij deBakkerij bestel je een paas geschenk heel eenvoudig via deze website. Met maar één druk op de knop komt de offerte (inclusief verzendkosten naar meerdere adressen) je kant op! Laat ons weten hoe je het relatiegeschenk wilt personaliseren en voor welk kaartje of logo je kiest. Geef het aantal door en wij zorgen voor een feestelijke brievenbus bij de werknemers, relaties en klanten.

Wil je graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes en een fondantpencee? Wij horen het graag!

Dit product bevat:
  • Paas brievenbusdoosje
  • 2 zakjes Bakey paaseitjes, 100 gram
  • 2x Paas fondantpencee, 80 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.