Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas gevulde Tony’s eierschaal met Tony’s Chocolonely paasreep meringue citroen en Tony’s melkeitjes

11,95 excl. BTW 13,03 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Het kleurrijke Paasgeschenk pakket, verpakt in een unieke eierschaal, is de perfecte keuze voor bedrijven die hun relaties, klanten of medewerkers willen verrassen tijdens de paasperiode. Het pakket bevat twee heerlijke lekkernijen van Tony's Chocolonely, een bekend merk dat staat voor eerlijke en smaakvolle chocolade.

In dit pakket vind je allereerst een Tony's paasreep in de verrukkelijke smaak melk meringue citroen. Deze reep weegt 180 gram en biedt een perfecte combinatie van romige melkchocolade en knapperige stukjes meringue met een verfrissende citroentwist. De unieke smaak zorgt voor een onvergetelijke chocoladebeleving.

Daarnaast bevat het pakket een zak met Tony's lekkere grote paaseitjes in de smaak melk. Deze zak weegt ook 180 gram en zit boordevol heerlijke chocolade-eitjes. De eitjes zijn gemaakt van Tony's beroemde melkchocolade, die bekend staat om zijn zachte en romige textuur.

Met dit Paasgeschenk pakket laat je je waardering zien aan je relaties, klanten of medewerkers op een kleurrijke en smaakvolle manier. De unieke verpakking in de vorm van een eierschaal voegt een feestelijk tintje toe aan het cadeau. Geef dit pakket tijdens de paasperiode en laat een blijvende indruk achter met de heerlijke chocolade van Tony's Chocolonely.

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat er een op maat gemaakte offerte binnen één werkdag zal worden verstuurd.
Mochten er vragen of wensen zijn, dan horen wij dat uiteraard graag, laat het ons gerust weten en wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
 • Tony's Chocolonely Paasreep melk meringue citroen, 180 gram
 • Tony's Chocolonely Paaseitjes melk,180 gram
 • Eierschaal geel
 • Cellofaan folie
 • Paasstrik geel
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.