Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas gevulde eierschaal met chocolade paashaas en eitjes (100 gram)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Het kleurrijke Paasgeschenk pakket in een unieke eierschaalverpakking is de perfecte manier om de vrolijke sfeer van Pasen te delen met je klanten, relaties en medewerkers. Dit feestelijke geschenk straalt niet alleen de vreugde van het seizoen uit, maar biedt ook een heerlijke traktatie voor de ontvangers.

Het pakket bevat een smakelijke chocolade folie paashaas van maar liefst 150 gram, gemaakt van hoogwaardige chocolade die zorgt voor een verrukkelijke smaakervaring. De paashaas is prachtig versierd met kleurrijke folie, waardoor het een feestelijk tintje krijgt. Het is een genot voor de ogen en de smaakpapillen!

Daarnaast bevat het geschenk ook Bakey paaseitjes, een mix van verschillende heerlijke smaken en kleuren. Met een gewicht van 100 gram bieden de paaseitjes een assortiment aan smaken om van te genieten. Of het nu melkchocolade, witte chocolade, pure chocolade of gevuld met verrassende vullingen is, deze paaseitjes zullen iedereen verrassen met hun smaakvolle variëteit.

Het Paasgeschenk pakket in de kleurrijke eierschaalverpakking is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een lust voor het oog. De eierschaalverpakking is ontworpen om het geheel een feestelijke uitstraling te geven en de vreugde van Pasen te vieren. Het is een uniek en attent cadeau dat je bedrijf de mogelijkheid biedt om waardering en feestvreugde over te brengen aan klanten, relaties en medewerkers.

Geef dit heerlijke Paasgeschenk pakket aan je waardevolle contacten en verspreid de vreugde van Pasen op een smakelijke en kleurrijke manier!

Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan via onze website. Binnen één werkdag ontvang je de op maat gemaakte offerte weer op de mail.
Het geschenk naar verschillende huisadressen versturen? Dat is ook zeker mogelijk. Wij zullen in de offerte de verpakking en verzendkosten berekenen voor de verzending naar de huisadressen. Liever het geschenk zelf uitdelen? Laat de bestelling naar 1 adres versturen, en uitdelen maar!

Wil je graag de mogelijkheden of wensen persoonlijk bespreken. Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
 • Bakey paaseitjes, 100 gram
 • Foliehaas melkchocolade, 150 gram
 • Eierschaal geel
 • Cellofaan folie
 • Paasstrik geel
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.