0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas geschenktasje klein met mini stol, paastaartje, pralines (4 stuks) en paaseitjes (200 gram)

11,95

Helaas! Uitverkocht.

Feestelijk paaspakket van deBakkerij.
Chocolade paaseitjes zijn onmisbaar tijdens de paasdagen. Bestel daarom dit paaspakket met een heerlijke mix aan chocolade paaseitjes in de smaken melkchocolade, melk-praline, pure-chocolade praline, witte chocolade en witte crisp! Om het helemaal compleet te maken vult de gevulde mini paasstol dit pakket aan! Heerlijk traditioneel paasbroodje, gevuld met 100% amandelspijs. Ook is dit geschenk gevuld met een heerlijke roomboter paastaart. De taart is gedecoreerd met chocolade en perfect voor bij de koffie. Wat ook lekker is voor bij de koffie zijn de Paas pralines in de smaken melk, puur en wit met een heerlijke van espresso, hazelnoot en karamel crunch.

Een paaspakket met eigen logo.
De producten in dit paaspakket wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met de uiterste zorg verstuurd. Want alleen het allerbeste is goed genoeg, zeker als het om een relatiegeschenk gaat! Wonen je relaties en klanten of medewerkers op afstand? Dan verstuur je dit pakket makkelijk als relatiegeschenk naar meerdere adressen in Nederland. Je kunt er ook voor kiezen om de mini paasstol, paas chocolade, chocolade paaseitjes en heerlijke paastaart direct bij je op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten leveren. Om ervoor te zorgen dat het pakket extra opvalt, personaliseer je het door middel van een paaskaartje of paasetiket met eigen logo en een leuke paasboodschap. Ben je op zoek naar een grote bestelling? Dat is geen enkel probleem, we zijn gespecialiseerd in grote aantallen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, we helpen je hier graag bij.

Bestel je paasgeschenk bij deBakkerij.
Bestel je paasgeschenk pakket met onder andere een mini paasstol en paaseitjes vandaag nog en verras je relaties en klanten met een heerlijk ambachtelijk gebakken mini paasstol, romig paastaartje, heerlijke paasbonbons en chocolade paaseitjes. Deze lekkernijen zijn slechts één muisklik van je verwijderd. Je kunt ze eenvoudig en snel bestellen via de website of door ons te laten weten hoeveel paaspakketten je nodig zal hebben, hoe je ze wilt personaliseren en waar je ze heen wilt sturen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen één werkdag een prijsvoorstel van ons. Zodra je de offerte hebt goedgekeurd, heb je geen omkijken meer naar de bestelling.

Wil je liever de bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Of heb je vragen over dit paaspakket met ministol, paastaart, paaspralines en chocolade paaseitjes? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit product bevat:
 • Paas geschenktas klein
 • Ministol 100% amandelspijs (100 gr)
 • Roomboter Paastaartje, 350 gram
 • Paaspalines 4 stuks, 65 gram
 • 2 zakjes Bakey Paaseitjes, van 100 gram (totaal 200 gram)
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.