Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas chocoladespelletje

2,25 excl. BTW 2,45 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Paas chocolade spelletje met vrolijke opdruk.
Nog steeds kunt u urenlang zoet zijn met dit nostalgische paas chocoladespelletje met vrolijke opdruk. Zonde om op te eten! Het is een origineel relatiegeschenk om te verzenden naar uw klanten, maar ook om op kantoor of op de sportvereniging uit te delen.

Persoonlijke paaschocolade.
U kunt dit paasspelletje verzenden als brievenbusgeschenk, maar u kunt er ook voor kiezen om de spelletjes los te bestellen. In beide gevallen kunt u het chocolade spelletje een persoonlijke ‘touch’ geven door het te personaliseren met uw eigen logo of een leuke paasboodschap. Kiest u voor het brievenbusdoosje, dan betaalt u een kleine meerprijs voor een leuk geschenkdoosje in frisse lentekleuren en een vrolijke opdruk van de paashaas. U verstuurt dit doosje briefpost tegen lage portokosten. Een brievenbusgeschenk is dus heel geschikt om meerdere relaties door heel Nederland mee te verrassen. Heeft u een grote bestelling? Dat is geen enkel probleem! Wij verzenden de brievenbusgeschenken graag voor u naar meerdere adressen.

Bestel nu uw paas chocolade spelletje bij deBakkerij.
Bestel uw paas chocolade spelletje pralines vandaag nog! Wij verzenden door heel Nederland en leveren uw bestelling af op de dag van uw keuze. Zo weet u zeker dat uw relatiegeschenk op tijd aankomt. Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. U kiest uw gewenste aantal en geeft aan ons door met welke boodschap of afbeelding u uw bestelling wilt personaliseren. Daarna ontvangt u van ons een prijsvoorstel. Daarin nemen we de eventuele verzendkosten naar meerdere adressen op. Na uw goedkeuring gaan wij voor u aan het werk en zorgen wij ervoor dat alle chocolade spelletjes op tijd geleverd worden.

Wilt u liever uw bestelling persoonlijk bespreken voordat u een offerte aanvraagt? Dat kan!
Neem contact met ons op, we helpen u graag met het bestellen van het paas chocolade spelletje.

Het is ook mogelijk om het chocoladespelletje bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor het eigen bedrukte spelletje is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas chocolade spelletje, 50 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.