Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas chocoladespelletje

2,95 excl. BTW 3,22 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Paas chocolade spelletje met vrolijke opdruk.
Nog steeds kun je urenlang zoet zijn met dit nostalgische paas chocoladespelletje met vrolijke opdruk. Zonde om op te eten! Het is een origineel relatiegeschenk om te overhandigen of te verzenden naar klanten, collega's of relaties. Maar ook om op kantoor of op de sportvereniging uit te delen.

Persoonlijke paaschocolade.
Je kunt dit paasspelletje met romige melkchocolade verzenden als brievenbusgeschenk, maar je kunt er ook voor kiezen om de spelletjes los te bestellen. Kies je voor het brievenbusdoosje, dan betaal je een kleine meerprijs voor een leuk geschenkdoosje in frisse lentekleuren. In dat geval kun je het chocolade spelletje een persoonlijke ‘touch’ geven door het te personaliseren met eigen logo en een leuke paasboodschap. Je kunt een etiket, kaartje of paasbrief toevoegen aan het doosje met spelletje. Je verstuurt dit doosje briefpost tegen lage portokosten. Een brievenbusgeschenk is dus heel geschikt om meerdere relaties door heel Nederland mee te verrassen. Interesse in een grote bestelling? Dat is geen enkel probleem! Wij verzenden de brievenbusgeschenken graag naar meerdere huisadressen.

Bestel nu het paas chocolade spelletje bij deBakkerij.
Bestel het paas chocolade spelletje vandaag nog! Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Je kiest het gewenste aantal en geeft aan ons door met welke boodschap en logo je de bestelling wilt personaliseren. Daarna ontvangt je van ons een prijsvoorstel. Daarin nemen we de eventuele verzendkosten naar meerdere adressen op. Na goedkeuring gaan wij voor je aan het werk en heb je er verder geen omkijken meer naar.

Wil je liever je bestelling persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Dat kan!
Neem contact met ons op, we helpen je graag met het bestellen van het paas chocolade spelletje.

Het is ook mogelijk om het chocoladespelletje bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor het eigen bedrukte spelletje is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Paas chocolade spelletje, 50 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.