Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk ontbijtpakket

4,45 excl. BTW 4,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Overheerlijke paaseitjes
Een ei hoort erbij! En zeker deze lekkere chocolade paaseitjes van deBakkerij! Die zijn namelijk niet te weerstaan. Kiezen hoeft niet, want in het brievenbusgeschenk zit een heerlijke mix van melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade, melkchocolade met praline, melkchocolade crisp en pure chocolade met praline.

Een relatiegeschenk met persoonlijke boodschap
Natuurlijk verstuur je dit relatiegeschenk niet anoniem. En we weten allemaal dat de paashaas geen relatiegeschenken verstuurt. Personaliseer uw brievenbusgeschenk daarom met een mooi eigen logo of het bedrijfslogo. Voeg ook een leuke paasboodschap. Dit kan op een paasetiket, paaskaartje of paasbrief. Daarmee maak je van het relatiegeschenk pas echt een persoonlijk cadeau.

Met de frisse tinten van het voorjaar en de vrolijke paashaas op de voorkant van dit ontbijtdoosje fleurt de brievenbus helemaal op! Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om meerdere werknemers, relaties of klanten door heel Nederland mee te verrassen! Wie wens je een vrolijk Pasen met dit leuke cadeau?

Bestel nu uw paasontbijt online
Wil je er zeker van zijn dat al je relaties, werknemers en klanten met Pasen genieten van een paasontbijtje? Bestel de brievenbusgeschenken dan bij deBakkerij. Bij deBakkerij bestel je namelijk makkelijk en snel via de website. Je hoeft ons alleen maar te laten weten hoeveel brievenbusgeschenken je nodig hebt, naar hoeveel adressen je deze wilt verzenden en hoe je de geschenken wilt personaliseren. De rest doen wij!

Wil je liever persoonlijk je bestelling doorspreken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het bestellen van een brievenbusgeschenk met een paasontbijt!

Dit product bevat:
 • Paas brievenbusdoosje
 • Mini paasstol met 100% amandelspijs, 100 gram
 • Een kuipje roomboter, 15 gram
 • 2 thee zakje van Pickwick
 • 1 zakje Bakey paaseitjes, 100 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.