0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Paas brievenbusgeschenk met mini paashaasje, paaseitjes (100 gram) en mini stol

5,75

Helaas! Uitverkocht.

Het Paasbrievenbusgeschenk is speciaal ontworpen voor bedrijven om als attentie te geven aan hun relaties tijdens de paasperiode. Dit geschenk is zorgvuldig samengesteld met lekkernijen die de ontvangers kunnen genieten, en het wordt in een compact formaat geleverd dat perfect in een brievenbus past.

Het geschenk bevat een schattig mini foliehaasje van 30 gram, waardoor de ontvangers direct in een feestelijke stemming komen. Daarnaast zijn er 100 gram Bakey paaseitjes aanwezig, wat zorgt voor een kleurrijk en smakelijk assortiment van chocoladelekkernijen.

Het hoogtepunt van dit brievenbusgeschenk is een mini paasstol van 100 gram, met een vulling van 100% amandelspijs. Deze paasstol is met zorg bereid en biedt een heerlijke combinatie van zachte deeglagen en een rijke, smeuïge amandelspijsvulling. Het is een smaakvolle traktatie die perfect past bij de paasviering.

Door het Paasbrievenbusgeschenk te geven aan relaties, toont een bedrijf zijn waardering en wensen voor een vrolijk Pasen. Het is een attent gebaar dat de banden versterkt en positieve associaties met het bedrijf creëert. Bovendien is het handige brievenbusformaat ideaal voor het versturen van geschenken op afstand, zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn om het in ontvangst te nemen.

Het Paasbrievenbusgeschenk voor bedrijven en hun relaties, klanten of medewerkers is een leuke en smaakvolle manier om Pasen te vieren en de verbinding met klanten, partners en medewerkers te versterken.

Het Paasbrievenbusgeschenk is gemakkelijk te verzenden naar verschillende huisadressen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.

Wij helpen je graag verder!
Bij vragen of wensen, zijn wij ook op werkdagen telefonisch bereikbaar of via de mail naar info@debakkerij.com.

Fijne Pasen!

Dit product bevat:
 • Paas brievenbusdoosje
 • Mini folie haasje, 30 gram
 • 1 zakje Bakey paaseitjes, 100 gram
 • Mini paasstol amandelspijs, 100 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.