Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Oliebollen (10 stuks), appelbeignets (4 stuks) en bus poedersuiker (1 stuk)

14,95 excl. BTW 16,30 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Met het Oliebollen en Appelbeignet Pakket haal je alles in huis voor een heerlijk feestelijke lekkernij tijdens de jaarwisseling! Dit pakket bevat maar liefst 10 smeuïge oliebollen en 4 verrukkelijke appelbeignets. De oliebollen zijn rijkelijk gevuld met rozijnen, krenten en kleine stukjes appel en hebben een luchtige structuur, perfect gebakken in een goudbruin jasje. De appelbeignets zijn gevuld met sappige stukjes appel, kaneel en rozijnen en hebben een knapperige korst voorzien van heerlijke kaneelsuiker. Ze zijn een smakelijke variatie op de traditionele oliebol.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog één bus poedersuiker meegeleverd. Met de poedersuiker geef je de oliebollen de finishing touch, waardoor ze er niet alleen feestelijk uitzien, maar ook nog eens heerlijk smaken. Strooi een royale laag poedersuiker over de versgebakken lekkernijen en geniet van de zoete verwennerij.

Het Oliebollen en Appelbeignet Pakket is ideaal voor feestelijke gelegenheden, zoals een nieuwjaarsborrel, een kerstviering, als traktatie bij de receptie of in de kantine, of gewoon tijdens een gezellig samenzijn. Met dit pakket wordt het een onvergetelijke en smakelijke afsluiting van het jaar!

De oliebollen en appelbeignets zijn het lekkerst wanneer ze direct opgewarmd en gegeten worden. Maar een aantal dagen in de koelkast kunnen ze ook goed bewaard worden. Verwarm de oliebollen en appelbeignets 8 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 gram, en smullen maar!

Dit product bevat:
  • Oliebollen met krenten, 10 stuks
  • Appelbeignets, 4 stuks
  • Bus poedersuiker, 125 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.