Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Nieuwjaarschocolade kadoreep

2,45 excl. BTW 2,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier het nieuwe jaar met een zoete verwennerij: de Nieuwjaars Chocolade Kadoreep! Deze heerlijke reep weegt 75 gram en is gevuld met feestelijke smaken. Het is het perfecte cadeautje om iemand te verrassen of om jezelf mee te verwennen tijdens de nieuwjaarsperiode.

De Nieuwjaars Chocolade Kadoreep is gemaakt met de fijnste chocolade, zorgvuldig samengesteld om een onweerstaanbare smaakervaring te bieden. Bij elke hap proef je de rijke en romige chocolade, verrijkt met subtiele hints van feestelijke ingrediënten die je doen denken aan de sprankelende sfeer van het nieuwe jaar.

Deze smakelijke kadoreep is prachtig verpakt met een feestelijk ontwerp dat perfect past bij de nieuwjaarsviering. Het is een geweldige manier om je waardering te tonen, goede wensen over te brengen of gewoon iemand blij te maken met iets lekkers.

Dus neem een momentje voor jezelf of deel de vreugde van het nieuwe jaar met anderen door te genieten van de Nieuwjaars Chocolade Kadoreep. Laat de heerlijke smaak en feestelijke ambiance je meenemen naar een nieuw avontuur vol zoete herinneringen.

Het is ook mogelijk om de chocolade reep te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte reep is 1000 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Nieuwjaarschocolade kadoreep (75 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.