Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Nieuwjaars chocoladekaart

3,95 excl. BTW 4,31 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Stuur een zoete en feestelijke groet met de Nieuwjaars chocoladekaart! Deze bijzondere kaart is gemaakt van heerlijke chocolade en weegt maar liefst 150 gram. Het is de perfecte manier om je beste wensen over te brengen aan vrienden, familie of collega's tijdens de nieuwjaarsperiode.

De Nieuwjaars chocoladekaart is met zorg vervaardigd met hoogwaardige chocolade, waardoor elke hap een smaakvolle verrassing is. De kaart is prachtig gedecoreerd met feestelijke afbeeldingen en een boodschap die het nieuwe jaar vrolijk begroet. Open de kaart en ontdek de heerlijke smaak van de chocolade die smelt op je tong.

Of je nu op zoek bent naar een uniek nieuwjaarsgeschenk of gewoon iemand wilt verrassen met iets lekkers, de Nieuwjaars chocoladekaart is altijd een goede keuze. Het is niet alleen een smakelijk cadeau, maar ook een prachtige en originele manier om je goede wensen over te brengen.

Dus breng wat zoetheid in het nieuwe jaar met de Nieuwjaars chocoladekaart. Geniet van de heerlijke smaak en de warme groeten die het met zich meebrengt. Een perfecte traktatie om het jaar goed te beginnen!

Het is ook mogelijk om de chocolade kaart te bedrukken naar wens met eigen ontwerp en logo. De minimale bestelhoeveelheid voor de eigen bedrukte kaart is 200 stuks met een levertijd van 3 weken. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de extra kosten van een eigen bedrukking van de chocolade.

Dit product bevat:
  • Nieuwjaars chocoladekaart, 150 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.