Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Mini donuts roze met vulling (brievenbusgeschenk)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,69)
Productprijs: 5,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Een brievenbusdoosje met 6 mini donuts in de kleur roze is een heerlijke verrassing om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. De mini donuts zijn zorgvuldig bereid en versierd met een vrolijke roze glazuur. Het brievenbusdoosje is speciaal ontworpen om door de brievenbus te passen, zodat de ontvanger het pakketje gemakkelijk kan ontvangen zonder thuis te hoeven zijn.
Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon om iemand op te vrolijken.

Elke donut is rijkelijk bedekt met roze aardbeien glazuur en versierd met witte spikkels. De donuts is gevuld met heerlijke aardbeien jam.

Kortom, dit brievenbusdoosje met 6 mini donuts in de kleur roze is een heerlijke en handige verrassing om te versturen naar vrienden, familie of collega's die wel wat zoets kunnen gebruiken.

De donuts voor 15:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd!
Let op! In de meeste gevallen zullen de brievenbusdoosjes de volgende dag, na de gewenste verzenddatum bezorgd worden. Het kan toch wel voorkomen dat een brievenbusdoosje bij PostNL tot 5 werkdagen onderweg is. Houd hier rekening mee met bestellen, bestel op tijd en vul een ruime gewenste verzenddatum in.

Dit product bevat:
  • Brievenbusdoosje
  • 6x Mini donuts roze met aardbeien jam vulling
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.