Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Mini donut verjaardagspakket (brievenbusgeschenk)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 5,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Een mini donut verjaardag pakket is een leuke manier om iemands verjaardag te vieren met heerlijke lekkernijen en feestelijke decoraties. Dit pakket bevat drie mini donuts, die versierd zijn met feestelijke kleuren en glazuur. Deze mini donuts zijn perfect om te serveren als traktatie tijdens een verjaardagsfeestje. Het pakket bevat ook twee ballonnen om de feestelijke sfeer te verhogen, deze ballonnen kunnen worden opgeblazen om de kamer te versieren. Daarnaast bevat het pakket ook twee roltongen, deze zijn perfect om de jarige te laten toeteren en het feest compleet te maken.

Kortom, dit mini donut verjaardag pakket is een geweldige manier om een verjaardag of iets feestelijks te vieren met zoete lekkernijen en feestelijke decoraties.

De donuts voor 15:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd!
Let op! In de meeste gevallen zullen de brievenbusdoosjes de volgende dag, na de gewenste verzenddatum bezorgd worden. Het kan toch wel voorkomen dat een brievenbusdoosje bij PostNL tot 5 werkdagen onderweg is. Houd hier rekening mee met bestellen, bestel op tijd en vul een ruime gewenste verzenddatum in.

Dit product bevat:
 • Brievenbusdoosje
 • 3x Mini donuts in variërende kleuren
 • 2x ballonnen
 • 2x roltong toeters
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.