Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Mandhaasje (18 cm, 120 gram)

5,65 excl. BTW 6,16 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Melk chocolade mandhaasje
Ken je nog dat magische gevoel van vroeger, toen je je eerste chocolade paashaas kreeg? En heb je sindsdien een zwak voor chocolade paashazen? Je relaties denken er vast ook zo over! Doe hen daarom een chocolade paashaas cadeau met Pasen! Deze schattige kleine paashaas is gemaakt van romige melkchocolade en wordt verpakt in een mooie cellofaan verpakking met strik. Vanzelfsprekend mag je ervan uitgaan dat de paashaas met de uiterste zorg verstuurd wordt. Wie krijgt dit jaar een chocolade paashaas? Maak je je werknemers blij? Verras je klanten of relaties? Verenigingsgenoten? Personaliseer de cellofaan verpakking van deze paashaas dan met een leuk paaskaartje (a6) met tekst en logo. Het kaartje zal los erbij geleverd worden en zit niet bevestigd aan de paashaas. Zo maakt je van dit relatiegeschenk een persoonlijk cadeau en maak je op een vrolijke manier reclame!

Bestel de paashaas nu eenvoudig bij deBakkerij. Deze leuke melkchocolade paashaas tovert een glimlach op de gezichten van alle werknemers, relaties en klanten! Bestel de paashazen vandaag nog, dan weet je zeker dat je de relatiegeschenken met Pasen alvast geregeld hebt.

Het bestellen van de geschenken doe je heel eenvoudig via deze website.
Interesse in grotere aantallen? Met één druk op de knop vraag je een vrijblijvende offerte aan. Als je de paashaas als relatiegeschenk wilt verzenden naar meerdere adressen in Nederland, dan verzorgen wij graag de verzending voor je. Laat ons in dat geval weten naar hoeveel adressen je het relatiegeschenken wilt versturen, dan maken wij een aantrekkelijk prijsvoorstel voor je. Houdt wel rekening met de breekbaarheid van de paashazen tijdens de verzending.

Nadat je dit voorstel hebt goedgekeurd, gaan wij graag voor je aan de slag en beginnen de chocohazen aan hun nieuwe avontuur!
Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de melkchocolade paashaas met een van onze medewerkers doorspreken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Mandhaasje (18 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.