Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Luxe vensterdoosje met paaseitjes (300 gram)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Luxe vensterdoosje gevuld met de lekkerste paaseitjes. De paaseitjes zijn toegevoegd in de smaken melk, wit en puur en allemaal gevuld met een heerlijke vulling. Het doosje is gevuld met circa 300 gram paaseitjes en geschikt om uit te delen op kantoor, de afdeling of op de sportvereniging.

Ook is het luxe vensterdoosje geschikt om te versturen naar verschillende adressen. Voor een meerprijs kies je voor een brievenbusdoosje met vrolijke paasopdruk. Personaliseer het geschenk met eigen logo en tekst door middel van een paasetiket, paaskaartje of paasbrief.

Deze leuke vensterdoosjes gevuld met paaseitjes bestel je met slechts één muisklik makkelijk en snel online regelen bij deBakkerij. Geïnteresseerd in grotere aantallen? Of verzending naar verschillende adressen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen één werkdag omdat je de offerte weer van ons terug.

Heb je vragen over deze zakjes of over je bestelling? Of spreek je de bestelling graag eerst nog even door met een van onze medewerkers? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het bestellen van de uitdeelzakjes met paaseitjes.

Dit product bevat:
  • Luxe vensterdoosje met paaseitjes (300 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.