Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Luxe letter met topping van gekleurde spikkels (200 gram)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Misschien vind je dit ook leuk?
Jute Sint geschenkzakje 1,95
Sinterklaas brievenbusdoosje 1,25
Productprijs: 5,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Een luxe letter met een topping van gekleurde spikkels. Wat deze lekkernij echt bijzonder maakt, is de betoverende topping van gekleurde spikkels die het oppervlak bedekken. De spikkels schitteren in verschillende kleuren op de letter. Elke spikkel voegt een vleugje vrolijkheid en levendigheid toe aan het geheel.

Deze luxe letter zit in een mooi vensterdoosje verpakt, en kan dan in een brievenbusdoosje. Het is dus heel geschikt om per briefpost te versturen. Je kunt deze brievenbuspakketten makkelijk naar meerdere klanten, relaties of medewerkers door heel Nederland versturen. Het brievenbusdoosje heeft een vrolijk Sinterklaasthema en ziet eruit als een cadeautje. Maar nog leuker is het natuurlijk om het brievenbuspakket te versturen met daarin een Sinterklaas kaartje of etiket met een eigen logo en een persoonlijk berichtje.

Dit pakket kun je via DeBakkerij makkelijk naar meerdere adressen laten versturen. Vragen over dit product of over de verzending naar meerdere adressen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Let op!
- Het kaartje wordt er los bijgeleverd en zit niet vast aan het product. Mocht je kiezen voor een geschenkdoosje of jute geschenkzakje als extra optie, dat zit het kaartje daarbij in.
- Het etiket wordt op de verpakking geplakt.

Dit product bevat:
  • Luxe letter met topping van spikkels, 200 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.