Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Luxe letter met topping van gekleurde spikkels (200 gram)

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een luxe letter met een topping van gekleurde spikkels. Wat deze lekkernij echt bijzonder maakt, is de betoverende topping van gekleurde spikkels die het oppervlak bedekken. De spikkels zijn als kleine, heldere juweeltjes die over de letter zijn gestrooid, en ze schitteren in verschillende tinten en tinten. Elke spikkel voegt een vleugje vrolijkheid en levendigheid toe aan het geheel.

Deze luxe letter zit in een mooi vensterdoosje verpakt, en kan dan in een brievenbusdoosje. Het is dus heel geschikt om per briefpost te versturen. Je kunt deze brievenbuspakketten makkelijk naar meerdere klanten, relaties of vrienden door heel Nederland versturen. Het brievenbusdoosje heeft een vrolijk Sinterklaasthema en ziet eruit als een cadeautje. Maar nog leuker is het natuurlijk om uw brievenbuspakket te versturen met een eigen logo of een persoonlijk berichtje op een Sinterklaaskaart.

Dit pakket kun je via DeBakkerij makkelijk naar meerdere adressen laten versturen. Vragen over dit product of over de verzending naar meerdere adressen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Dit product bevat:
  • Luxe letter met topping van spikkels, 200 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.