Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Luxe chocoladeletter ‘S’ gedecoreerd melk (200 gram)

4,75 excl. BTW 5,18 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Misschien vind je dit ook leuk?
Plaatshouder
Jute Sint geschenkzakje 1,75
Plaatshouder
Sinterklaas brievenbusdoosje 1,25
Productprijs: 4,75
Totaal opties:
Bestelling totaal:

De luxe chocolade letter "S" is een heerlijke traktatie voor de Sinterklaasperiode. De letter is gemaakt van melkchocolade, gedecoreerd en weegt in totaal 200 gram. De chocolade heeft een gladde textuur en smelt heerlijk in de mond. Het luxueuze uiterlijk van de letter maakt het ook een perfect cadeau voor vrienden of familie. De chocolade letter "S" is een smakelijke en feestelijke manier om het Sinterklaasfeest te vieren. Alleen te bestellen in de letter "S" in de gewenste smaak melk, witte of pure chocolade.

Wil je meerdere letters bestellen en versturen? Dat is zeker mogelijk! Je kunt deze chocoladeletter namelijk als brievenbusgeschenk versturen, hierin kan zelfs een persoonlijke kaart of brief. Wij regelen de verzending naar meerdere adressen en ontzorgen je graag. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan! Heb je nog meer vragen over deze chocoladeletter? Neem dan contact op met ons op. Wij helpen je graag!

Het is eventueel ook mogelijk om een eigen eetbaar chocolade logo op de letter te laten bedrukken. De minimale afname hiervan is 40 stuks en de eenmalige extra kosten zijn €25,- en per letter komt er nog €0.55 cent bij. De minimale levertijd is 2 weken. De letter met logo is alleen te bestellen in de letter "S". Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden en kosten.

Let op!
- Het kaartje wordt er los bijgeleverd en zit niet vast aan het product. Mocht je kiezen voor een geschenkdoosje of jute geschenkzakje als extra optie, dat zit het kaartje daarbij in.
- Het etiket wordt op de verpakking geplakt.

Dit product bevat:
  • Luxe chocoladeletter 'S' gedecoreerd melk, (200 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.