Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Luxe chocolade eitjes mix groot (3 kg)

49,95 excl. BTW 54,45 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Heerlijke luxe paaseitjes voor de chocoladeliefhebber. Pasen brengen we het liefst door met familie en vrienden. Met tijd voor elkaar, waar ook lekker eten bij hoort. Deze luxe paaseitjes mogen dan niet ontbreken. Met 3 kilo is er genoeg voor iedereen! Bent u op zoek naar een kwalitatief relatiegeschenk, kies dan voor deze luxe chocolade paaseitjes. Want ook uw relaties, klanten of werknemers zullen hiervan genieten! Is 3 kilo niet genoeg of juist net te veel? We hebben ook luxe chocolade paaseitjes in verpakkingen van 1 kilo (klein) en 10 kilo (XXL-verpakking).

Luxe paaseitjes met logo. Als u deze luxe chocolade paaseitjes geeft of verstuurt, dan wilt u natuurlijk aan de ontvanger laten weten dat u de gulle gever bent. Personaliseer uw geschenk daarom met uw bedrijfslogo, uw eigen logo of een vriendelijke paasgroet op een paaskaart of paasetiket. De paaseitjes zitten in een leuke geschenkdoos. Leuk om neer te zetten in de kantine, op kantoor, op uw afdeling of op uw sportvereniging. Uw werknemers of collega’s weten wel raad met 3 kilo chocolade!

Heeft u een grote bestelling? Of wilt u graag luxe paaseitjes verzenden naar meerdere afzonderlijke adressen? We regelen graag de verzending voor u. DeBakkerij regelt graag luxe paaseitjes voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is de offerte aanvragen. Als u ons uw gewenste aantal laat weten en uw logo of paasboodschap doorstuurt, dan regelen wij de rest! Wilt u liever eerst uw bestelling doorspreken met een van de medewerkers van deBakkerij? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag bij het bestellen van uw luxe chocolade paaseitjes.

Dit product bevat:
  • Luxe chocolade eitjes mix groot (3 kg)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.