Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Deal!
Loading...

Kruidnoten proeverij XL verpakt in Sint geschenktasje

9,95 excl. BTW 10,85 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een heerlijk Sinterklaasgeschenk om je relaties, klanten of medewerkers te verwennen? Dan is de Sinterklaas geschenktas "Kruidnoten Proeverij XL" de perfecte keuze! Deze tas zit boordevol verschillende smaken kruidnootjes, waardoor het een waar genot is voor de smaakpapillen.

In de geschenktas vind je maar liefst 250 gram klassieke kruidnootjes, een geliefde lekkernij tijdens de Sinterklaasperiode. Daarnaast hebben we 250 gram kruidnootjes met een verrukkelijke Karamel Zeezout-smaak toegevoegd, die zorgen voor een heerlijke zoete en zoute combinatie. Ook vind je 250 gram kruidnootjes met de smaak van authentieke Stroopwafels, waardoor je kunt genieten van een traditionele traktatie. En als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we 250 gram kruidnootjes in de smaak aardbei, voor een feestelijke en kleurrijke ervaring.

Deze Sinterklaas geschenktas is perfect geschikt om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers. Het is een smakelijk cadeau dat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Sinterklaas en zorgt voor een moment van genot en gezelligheid. Laat de presentjes afleveren op kantoor, de afdeling of op school etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen

Bestel vandaag nog de Sinterklaas geschenktas "Kruidnoten Proeverij XL" en maak van deze Sinterklaasperiode een speciale gelegenheid voor jouw zakelijke relaties. Laat ze genieten van de diverse smaken kruidnootjes, van de klassieke variant tot de heerlijke variaties met Karamel Zeezout, Stroopwafel en disco mix.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Sint geschenktas middel
 • Bakey kruidnootjes, 250 gram
 • Kruidnootjes Karamel Zeezout, 250 gram
 • Kruidnootjes Stroopwafel, 250 gram
 • Kruidnootjes Aardbei, 250 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.