Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kruidnootjes met eigen logo

0,59 excl. BTW 0,64 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
Misschien vind je dit ook leuk?
Schoenletter 'S/P' (40 gram) 0,79
Chocolade sint (60 gram)
Chocolade sint (60 gram) 1,45
Speculaaspop middel (36 cm) (250 gram) 2,95
Productprijs: 0,59
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Wij helpen je graag bij het bestellen van heerlijke zakjes kruidnootjes met uw eigen logo bij debakkerij.com! Onze kruidnootjes worden per 50 gram verpakt in een transparant zakje. Om de zakjes een persoonlijke touch te geven, voorzien we ze van een rond etiket met een doorsnede van 5 cm waarop het eigen logo of eigen ontwerp komt te staan.

Let op! De minimale afname van de zakjes is 100 stuks. Er moet altijd los nog een blanco etiket met logo toegevoegd worden om het logo ook daadwerkelijk op de zakjes te zetten. Er komt dus nog 0,49 cent bovenop de prijs van het zakje (0,55 cent) voor het etiket met logo.

Deze gepersonaliseerde zakjes kruidnootjes zijn perfect om uit te delen binnen de organisatie, aan klanten en relaties, of tijdens open dagen en beurzen. Het zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren!

Als je interesse hebt in het bestellen van deze heerlijke en unieke traktatie, kun je gerust contact met ons opnemen via onze website, telefonisch of per e-mail. Ons team staat klaar om je te helpen met de bestelling en eventuele vragen.

Dit product bevat:
  • Kruidnootjes met eigen logo, 50 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.