Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Koekmix brievenbusgeschenk (3 stuks)

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 4,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Mix van ambachtelijk gebakken koeken bestaande uit een mix van roomboter gevulde koek, appelpence, fondantpence en kokosmakroon. Dagelijks vers gebakken en leuk om versturen naar klanten, relaties of medewerkers thuis of op kantoor. Omdat dit geschenk door de brievenbus past hoeft de ontvanger niet thuis te zijn voor ontvangst.

Het is ook mogelijk om het pakket te personaliseren met een kaartje of etiket. Voeg een boodschap toe en logo, en wij zorgen ervoor dat het doosje wordt voorzien van personalisatie. Het kaartje zal erbij in het doosje komen. Het etiket is een ronde sticker die op het doosje zal worden geplakt.

Wil je de pakketjes naar meerdere huisadressen sturen? Vraag gemakkelijk met één klik via de website een offerte aan voor de verzendkosten.

Heb je nog vragen of dit koekmix pakket? Of bespreek je liever de bestelling nog even met ons door? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

De Koemix voor 15:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd!
Let op! In de meeste gevallen zullen de brievenbusdoosjes de volgende dag, na de gewenste verzenddatum bezorgd worden. Het kan toch wel voorkomen dat een brievenbusdoosje bij PostNL tot 5 werkdagen onderweg is. Houd hier rekening mee met bestellen, bestel op tijd en vul een ruime gewenste verzenddatum in.

Dit product bevat:
  • Brievenbusdoosje algemeen
  • Mix van 3 verschillende koeken
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.