Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kersttasje met Tony’s Chocolonely melk gemberkoekjes en mini stol

6,45 excl. BTW 7,03 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier de kerstdagen met ons feestelijke Kerst geschenktasje! Dit tasjes zit boordevol lekkernijen en is het perfecte cadeau om je waardering te tonen aan medewerkers, relaties of klanten.

In het geschenktasje vind je een heerlijke mini stol, gemaakt met roomboter en rijkelijk gevuld met 100% amandelspijs, krenten en rozijnen. Geniet van de smaakvolle combinatie en maak het geheel compleet door een beetje roomboter toe te voegen.

Daarnaast bevat het tasjes ook een Tony's Chocolonely kerstreep in de smaak melk met gemberkoekjes. Deze kerstreep is verpakt in een mooie feestelijke folie met een kerst opdruk. Geniet van de heerlijke smaak van de melkchocolade in combinatie met de knapperige gemberkoekjes. Bovendien draag je met deze chocolade bij aan een betere wereld, want het is 100% slaafvrij geproduceerd.

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel nu dit smakelijke Kerst geschenktasje en verras iedereen met de heerlijke mini stol en de bijzondere Tony's Chocolonely kerstreep. Het is het ideale cadeau om de kerstsfeer te versterken en te genieten van de lekkerste smaken. Laat je medewerkers, relaties of klanten weten dat ze gewaardeerd worden en geef ze een feestelijke en smaakvolle kerst!

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas klein
  • Tony's Chocolonely kerstreep melk gemberkoekjes, 180 gram
  • Ministol 100% amandelspijs, 100 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.