Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kersttas met pralines (4 stuks) en mini stollen (2 stuks)

6,95 excl. BTW 7,58 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier de kerst in stijl met ons feestelijke kerstgeschenktasje! Dit prachtige tasje zit boordevol heerlijke lekkernijen die perfect passen bij de warme en gezellige sfeer van de feestdagen. In het kerstgeschenktasje vind je twee smaakvolle mini stollen. Onze roomboter mini stollen zijn gevuld met 100% amandelspijs, krenten en rozijnen. Met een gewicht van 100 gram per stuk zijn ze perfect om te genieten van de heerlijke smaak van traditionele stol tijdens de kerst. Smeer er een rijkelijke laag roomboter op en laat je smaakpapillen verwennen!

Naast de mini stollen bevat het geschenktasje ook een selectie van heerlijke pralines. Deze ambachtelijke pralines zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit, gevuld met verrukkelijke vullingen zoals espresso, hazelnoot en karamel/crunch. Ze zijn verpakt in een mooi vensterdoosje, waardoor ze niet alleen een genot voor de smaakpapillen zijn, maar ook een lust voor het oog.

Dit kerstgeschenktasje is de perfecte manier om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers tijdens de feestdagen. Geef ze een smakelijke traktatie die hen doet denken aan de warmte en vreugde van kerst. Het geschenktasje is met zorg samengesteld en biedt een combinatie van traditionele en verrassende smaken.

Bestel vandaag nog ons kerstgeschenktasje en geef een uniek cadeau aan je zakelijke relaties. Laat ze genieten van de mini stollen en de heerlijke pralines in verschillende smaken. Het is een perfect cadeau om de kerstperiode extra speciaal te maken.
Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas middel
  • Kerst pralines (4st), 65 gram
  • 2x Ministol 100% amandelspijs (100gr)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.