Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerststol amandelspijs (750 gram), tulband, banketstaaf, en pak chocomel

19,95 excl. BTW 21,75 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier de kerstdagen in stijl met onze feestelijke kerst geschenkdoos! Dit prachtige geschenk zit boordevol lekkernijen om van te genieten tijdens de feestelijke periode. Het is het perfecte cadeau om te geven aan je relaties, medewerkers of klanten en om ze te laten weten hoezeer je ze waardeert. Verpakt in luxe geschenkdoos!

In de kerst geschenkdoos vind je allereerst een heerlijke roomboter kerststol van maar liefst 750 gram. Deze stol is met liefde bereid en gevuld met zuivere amandelspijs, krenten en rozijnen. De smeuïge textuur en de rijke smaak van de amandelspijs zorgen voor een ware smaaksensatie. Geniet samen met je dierbaren van deze traditionele kerstlekkernij.

Naast de kerststol hebben we ook een heerlijke kerst tulband toegevoegd aan het geschenk. Deze tulband weegt 375 gram en is een perfecte aanvulling op de koffietafel tijdens de feestdagen. De smeuïge textuur en de heerlijke smaak van de tulband zullen zeker in de smaak vallen bij iedereen die ervan geniet.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een heerlijke roomboter banketstaaf van 250 gram toegevoegd aan het geschenk. Deze smaakvolle lekkernij is perfect om te serveren bij de koffie of thee. Met zijn rijke roomboter bakkersspijs en de krokante textuur van de roomboter is dit een traktatie waar iedereen van zal genieten.

Als laatste is er nog een pak romige chocomel toegevoegd. Verwarm een heerlijke kop chocomel en geniet van de knusse feestdagen samen met de lekkernijen.

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog onze kerst geschenkdoos en geef een buitengewoon cadeau dat zorgt voor een feestelijke en smaakvolle kerstervaring. Laat je relaties, medewerkers of klanten genieten van de heerlijke roomboter kerststol met amandelspijs, de smaakvolle tulband, smeuïge banketstaaf en het pak chocomel. Het is de perfecte manier om hen een vrolijk kerstfeest te wensen en je waardering uit te drukken tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Geschenkdoos
 • Kerststol 100% Amandelspijs, 750 gram
 • Kerst tulband, 375 gram
 • Kerst banketstaaf, 250 gram
 • Pak chocomel, 1 liter
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.