Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerststol amandelspijs (500 gram), tulband en chocolade kerstballen

14,95 excl. BTW 16,30 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier de kerstdagen in stijl met onze feestelijke kerst geschenkdoos! Dit prachtige geschenk zit boordevol lekkernijen om van te genieten tijdens de feestelijke periode. Het is het perfecte cadeau om te geven aan je relaties, medewerkers of klanten en om ze te laten weten hoezeer je ze waardeert. Verpakt in luxe geschenkdoos!

In de kerst geschenkdoos vind je allereerst een heerlijke roomboter kerststol van maar liefst 500 gram. Deze stol is met liefde bereid en gevuld met zuivere amandelspijs, krenten en rozijnen. De smeuïge textuur en de rijke smaak van de amandelspijs zorgen voor een ware smaaksensatie. Geniet samen met je dierbaren van deze traditionele kerstlekkernij.

Om het kerstgevoel compleet te maken, hebben we ook zeven heerlijke chocolade kerstballen toegevoegd aan de geschenktas. Deze kerstballen zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook perfect om in de kerstboom te hangen en zo een feestelijke sfeer te creëren. Verwen jezelf en anderen met deze smaakvolle chocolade traktaties.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een heerlijke kerst tulband toegevoegd aan het geschenk. Deze tulband weegt 375 gram en is een perfecte aanvulling op de koffietafel tijdens de feestdagen. De smeuïge textuur en de heerlijke smaak van de tulband zullen zeker in de smaak vallen bij iedereen die ervan geniet.
Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.

Bestel vandaag nog onze kerst geschenkdoos en geef een buitengewoon cadeau dat zorgt voor een feestelijke en smaakvolle kerstervaring. Laat je relaties, medewerkers of klanten genieten van de heerlijke roomboter kerststol met amandelspijs, de chocolade kerstballen en de smaakvolle tulband. Het is de perfecte manier om hen een vrolijk kerstfeest te wensen en je waardering uit te drukken tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Geschenkdoos
 • Kerststol 100% Amandelspijs, 500 gram
 • Kerst Tulband, 375 gram
 • Chocolade kerstballen, 105 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.