Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerststol amandelspijs (500 gram) en tulband

8,95 excl. BTW 9,76 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Maak de kerstdagen extra speciaal met onze smaakvolle kerstgeschenktas! Dit prachtige cadeau is gevuld met lekkernijen om van te genieten tijdens de feestelijke periode. Het is de perfecte manier om je waardering te tonen aan je relaties, medewerkers of klanten en hen een vrolijk kerstfeest te wensen.

In de kerstgeschenktas vind je een heerlijke roomboter kerststol van maar liefst 500 gram. Deze stol is met zorg bereid en rijkelijk gevuld met krenten, rozijnen en 100% zuivere amandelspijs. De zachte textuur en de rijke smaak van de amandelspijs zorgen voor een ware smaaksensatie. Geniet samen met je dierbaren van deze traditionele kerstlekkernij.

Naast de kerststol hebben we ook een heerlijke kerst tulband toegevoegd aan het geschenk. Deze tulband weegt 375 gram en is een perfecte aanvulling op de koffietafel tijdens de feestdagen. De smeuïge textuur en de heerlijke smaak van de tulband zullen zeker in de smaak vallen bij iedereen die ervan geniet.

Bestel vandaag nog onze kerstgeschenktas en geef een buitengewoon cadeau dat zorgt voor een feestelijke en smaakvolle kerstervaring. Laat je relaties, medewerkers of klanten genieten van de heerlijke roomboter kerststol met amandelspijs en de smaakvolle kerst tulband. Het is de perfecte manier om hen een vrolijk kerstfeest te wensen en je waardering uit te drukken tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.
De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas groot
  • Kerststol 500 gr, 100% Amandelspijs
  • Tulband kerst (375 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.