Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerststol amandelspijs (500 gram) en kerstkransjes met suiker

7,95 excl. BTW 8,67 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Maak de kerstperiode extra feestelijk met onze Kerst geschenktas, gevuld met heerlijke lekkernijen. Dit geschenktas is het perfecte cadeau om je waardering te tonen aan relaties, klanten of medewerkers.

In de tas vind je een heerlijke roomboter kerststol met 100% zuivere amandelspijs van maar liefst 500 gram. Deze stol is rijkelijk gevuld met sappige krenten en rozijnen, en de smaak van de amandelspijs geeft een heerlijke zoete touch. Geniet van een plakje van deze stol tijdens het ontbijt of bij de koffie en laat je smaakpapillen verwennen. Om de stol nog lekkerder te maken, smeer er een rijkelijke laag roomboter op!

Daarnaast is er een bakje met gesuikerde roomboter kerstkransjes toegevoegd aan de geschenktas. Deze knapperige koekjes, rijkelijk bestrooid met suiker, zijn perfect om te delen tijdens een gezellig moment rondom de kerstboom of bij de open haard.

Bestel nu deze Kerst geschenktas en verras je relaties, klanten of medewerkers met de heerlijke roomboter kerststol en de knapperige kerstkoekjes. Het is een perfect cadeau om te genieten van traditionele kerstlekkernijen en tegelijkertijd de kerstsfeer in huis te brengen. Toon je waardering en wens hen een smakelijke en vreugdevolle kerst toe!

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.
De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas groot
  • Kerststol 100% Amandelspijs, 500 gram
  • Kerstkransjes met suiker, 175 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.