Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerststol amandelspijs (500 gram) en banketstaaf

8,45 excl. BTW 9,21 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Maak de kerstdagen extra feestelijk en geniet van onze heerlijke kerstgeschenktas! Dit smakelijke cadeau is gevuld met ambachtelijke lekkernijen om van te smullen tijdens de feestelijke periode. Het is de perfecte manier om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers en hen een vrolijk kerstfeest te wensen.

In de kerstgeschenktas vind je een heerlijke roomboter kerststol van maar liefst 500 gram. Deze stol is met zorg en vakmanschap bereid en rijkelijk gevuld met sappige krenten, smaakvolle rozijnen en een vulling van 100% zuivere amandelspijs. De combinatie van de zachte, boterachtige textuur en de rijke smaak van de amandelspijs zorgt voor een ware smaaksensatie. Geniet samen met je dierbaren van deze traditionele en geliefde kerstlekkernij.

Daarnaast hebben we een heerlijke roomboter banketstaaf van 250 gram toegevoegd aan het geschenk. Deze staaf heeft een vulling van roomboter bakkersspijs. De boterachtige smaak en de smeuïge structuur maken deze banketstaaf tot een onweerstaanbare lekkernij voor bij de koffie of thee.

Bestel vandaag nog onze kerstgeschenktas en geef een bijzonder cadeau dat zorgt voor een feestelijke en smaakvolle kerstervaring. Laat je relaties, klanten of medewerkers genieten van de overheerlijke roomboter kerststol en de smeuïge roomboter banketstaaf. Het is de perfecte manier om hen een vrolijk kerstfeest te wensen en je waardering uit te drukken tijdens deze speciale tijd van het jaar.

Laat de presentjes afleveren op kantoor of de afdeling etc. om deze zelf te kunnen uitdelen. Of laat de presentjes bezorgen op de verschillende adressen.
De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Kersttas groot
  • Kerststol 100% Amandelspijs, 500 gram
  • Kerst banketstaaf, 250 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.