Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerststol amandelspijs (500 gram), banketstaaf en tulband

13,95 excl. BTW 15,21 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Maak de kerstdagen extra feestelijk en geniet van onze heerlijke kerst geschenkdoos! Dit smakelijke cadeau is gevuld met ambachtelijke lekkernijen om van te smullen tijdens de feestelijke periode. Het is de perfecte manier om je waardering te tonen aan je relaties, klanten of medewerkers en hen een vrolijk kerstfeest te wensen. De producten zijn verpakt in luxe geschenkdoos!

In de kerst geschenkdoos vind je een heerlijke roomboter kerststol van maar liefst 500 gram. Deze stol is met zorg en vakmanschap bereid en rijkelijk gevuld met sappige krenten, smaakvolle rozijnen en een vulling van 100% zuivere amandelspijs. De combinatie van de zachte, boterachtige textuur en de rijke smaak van de amandelspijs zorgt voor een ware smaaksensatie. Geniet samen met je dierbaren van deze traditionele en geliefde kerstlekkernij.

Daarnaast hebben we een heerlijke roomboter banketstaaf van 250 gram toegevoegd aan het geschenk. Deze staaf heeft een vulling van bakkersspijs. De boterachtige smaak en de smeuïge maar ook knapperige structuur maken deze banketstaaf tot een onweerstaanbare lekkernij voor bij de koffie of thee.

Als kers op de taart hebben we een smeuïge roomboter kersttulband toegevoegd aan het geschenk. Deze tulband is een feestelijke traktatie en perfect om te delen tijdens de kerstperiode. Met zijn heerlijke smaak en mooie presentatie is deze tulband een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Bestel vandaag nog onze kerst geschenkdoos en geef een bijzonder cadeau dat zorgt voor een feestelijke en smaakvolle kerstervaring. Laat je relaties, klanten of medewerkers genieten van de overheerlijke roomboter kerststol, de smeuïge roomboter banketstaaf en de feestelijke roomboter kersttulband. Het is de perfecte manier om hen een vrolijk kerstfeest te wensen en je waardering uit te drukken tijdens deze speciale tijd van het jaar.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
 • Geschenkdoos
 • Kerststol 100% Amandelspijs, 500 gram
 • Kerst banketstaaf, 250 gram
 • Tulband kerst, 375 gram
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.