Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Kerst brievenbusgeschenk met mini stol en Kerst chocoladereep

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Op zoek naar een origineel en feestelijk kerstcadeau dat perfect door de brievenbus past? Dit Kerst brievenbusgeschenk is de perfecte oplossing! Het geschenk bevat een heerlijke ministol van roomboter amandelspijs en een smakelijke kerst chocolade reep.

De ministol van roomboter amandelspijs is gemaakt van de beste ingrediënten en heeft een rijke, volle smaak die perfect past bij de feestelijke periode. De stol heeft een compact formaat en is ideaal om te delen of om lekker voor jezelf te houden. De kerst chocolade reep is gemaakt van hoogwaardige Belgische chocolade en heeft een feestelijk ontwerp dat perfect past bij de kerstsfeer. De chocolade reep heeft een heerlijke, rijke smaak die zeker in de smaak zal vallen bij chocoladeliefhebbers.

Het Kerst brievenbusgeschenk is een geweldige manier om iemand te verrassen tijdens de feestelijke periode. Het geschenk past perfect door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het cadeau in ontvangst te nemen.

Het geschenk wordt geleverd in een feestelijke verpakking die perfect past bij de gezellige kerstsfeer. Bestel dit Kerst brievenbusgeschenk nu en verras iemand met een heerlijke en feestelijke traktatie tijdens de gezelligste tijd van het jaar!

Dit pakket past door de brievenbus en is dus gemakkelijk te versturen naar verschillende huisadressen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten!

Vragen over dit pakket? Of wensen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • Ministol 100% amandelspijs (100gr)
  • Kerst chocolade kadoreep, 75 gram
  • Kerst brievenbusdoosje
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.