Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Hollandse gevenhuisjes, chocolade en magneet (156 gram)

Ontdek de betoverende smaken van Nederland met onze Delftsblauwe Vensterdoos met Chocolaatjes en Holland magneet! Dit prachtig samengestelde doosje bevat een assortiment van 12 kleine en 12 grotere chocolaatjes, elk verpakt in een sierlijke Delftsblauwe wikkel met afbeeldingen van de iconische huizen en grachten van Amsterdam.

De elegante Delftsblauwe doos met venster biedt niet alleen een voorproefje van de heerlijkheden binnenin, maar voegt ook een vleugje Nederlandse charme toe aan elk geschenk. Als bonus bevat het doosje een schattige Amsterdam magneet, waardoor het de perfecte souvenir is om de herinneringen aan deze smaakvolle ervaring levend te houden. Verwen jezelf of verras een dierbare, relatie of klant met deze smakelijke traktatie en geniet van een stukje Amsterdamse allure in elke hap!

Dit vrolijke doosje met chocolaatjes en magneet is te versturen via brievenbuspost in een brievenbusdoosje en te verzenden naar verschillende huis adressen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten.

Vragen over dit product of over de verzending? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • 12 kleine en 12 grotere chocolaatjes en een magneet (156 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.