Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Geschenkzakje met chocolade sinterklaas en Bakey kruidnoten

1,95 excl. BTW 2,13 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Vier het feestelijke seizoen met ons betoverende geschenkzakje, boordevol heerlijke lekkernijen die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren. Ontdek de verleidelijke smaak van traditie met een romige schoenletter van 40 gram, met liefdevol bereide melkchocolade. Voeg daarbij de vreugde van een chocolade Sinterklaas van 60 gram, met oog voor detail vervaardigd.

Dit feestelijke zakje is de perfecte traktatie om te delen op kantoor, onder collega's, op school of tijdens beursevenementen. Geschikt voor diverse gelegenheden en doelgroepen, straalt dit geschenk genegenheid uit naar klanten, gewaardeerde medewerkers, belangrijke relaties en enthousiaste leerlingen.

De combinatie van ambachtelijke melkchocolade en een speelse Sinterklaas-figuur creëert een onvergetelijke smaakbeleving die de feestvreugde versterkt. Verspreid warmte en genot met dit charmante geschenkzakje, dat de magie van het seizoen tot leven brengt en zorgt voor blijvende herinneringen.

Dit geschenkje bij de ontvangers thuis laten bezorgen? Dat is zeker mogelijk! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op voor de verzendkosten.

Dit product bevat:
  • Cellofaan folie zakje
  • Zakje Bakey kruidnootjes, 50 gram
  • Chocolade Sint, 60 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.