Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Deal!
Loading...

Foliehaasje mini melk (60 gram)

0,85 excl. BTW 0,93 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een chocolade paashaas hoort bij Pasen, daar is iedereen het over eens. Deze Paashaas mag dan ook niet ontbreken tijdens de paasdagen! Gemaakt van de heerlijkste romige melkchocolade en leuk verpakt in een mooie folie. De foliehaas wijkt iets af van de foto. De haas is 5cm breed en 16 cm hoog.

Wie krijgt er dit jaar een chocolade paashaas? Maak je je werknemers blij? Verras je klanten of relaties? Bestel de melkchocolade paashaas nu makkelijk bij deBakkerij.
Wie wordt er nu niet blij van deze vrolijke paashaas? Bestel de paashaas relatiegeschenken vandaag nog, dan weet je zeker dat je ze op tijd geregeld hebt. Het bestellen van de paashazen gaat via deze website en is heel eenvoudig.

Interesse in grotere aantallen? Met maar één druk op de knop vraag je een vrijblijvende offerte voor de paashazen aan of plaats je de paashazen in de winkelmand en rond je de bestelling af.

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of heb je nog bijzonderheden die je met ons wilt bespreken? Laat het ons weten, we helpen je graag met het bestellen van deze kleine melkchocolade Paashaas relatiegeschenken.

Dit product bevat:
  • Foliehaasje mini melk (60 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.