Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Foliehaasje mini melk (30 gram)

0,95 excl. BTW 1,04 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een chocolade paashaas hoort bij Pasen, daar is iedereen het over eens. Deze Paashaas mag dan ook niet ontbreken tijdens de paasdagen! Gemaakt van de heerlijkste chocolade en leuk verpakt in een mooie folie. Vanzelfsprekend mag u ervan uitgaan dat uw paashaas met de uiterste zorg verstuurd wordt.

Wie krijgt van u dit jaar een chocolade paashaas? Maakt u uw werknemers blij? Verrast u klanten of relaties? Bestel uw melkchocolade paashaas nu makkelijk bij deBakkerij.
Wie wordt er nu niet blij van deze vrolijke paashaas? Bestel uw paashaas relatiegeschenken vandaag nog, dan weet u zeker dat u ze op tijd geregeld heeft. Het bestellen van de paashazen gaat via deze website en is heel eenvoudig. Met maar één druk op de knop vraagt u een offerte voor uw paashazen aan of plaatst u de paashazen in de winkelmand en rond u de bestelling af.

Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of heeft u nog bijzonderheden die u met ons wilt bespreken? Laat het ons weten, we helpen u graag met het bestellen van uw melkchocolade Paashaas relatiegeschenken.

Dit product bevat:
  • Foliehaasje mini melk (30 gram)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.