Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas mini melk (20 cm, 150 gram)

5,65 excl. BTW 6,16 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas mini melk.
Een chocolade paashaas hoort bij Pasen, daar is iedereen het over eens. Deze melk chocolade paashaas verschijnt dan ook graag op de paasbrunch of tijdens de koffie. Deze paashaas is gemaakt van romige melk chocolade. De haas is mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik.

Maak op een leuke en vrolijke manier reclame en personaliseer het geschenk met een kaartje met een eigen logo en een vrolijke paasmemo of een vriendelijke paasboodschap. Het paaskaartje heeft plaats voor maximaal 300 karakters. Het kaartje wordt los bijgeleverd en zit niet bevestigd aan het product. Daarmee stuur je een persoonlijk en origineel geschenk naar werknemers, collega’s, relaties of klanten. Heb je trouwens ook al aan de vrienden op de sportvereniging gedacht? Zij zullen dit relatiegeschenk ook waarderen!

Bestel de melkchocolade paashaas van 20 centimeter online bij deBakkerij. Wie wordt er nu niet blij van deze lieve paashaas van melk chocolade?
Met maar één druk op de knop bestel je deze kleine paashaas gemakkelijk via de website. Interesse in grotere aantallen? Vraag een vrijblijvende offerte voor de paashazen aan. Wij maken dan een aantrekkelijk prijsvoorstel voor je. Nadat je de offerte heeft goedgekeurd, maken wij de bestelling in orde.

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of heb je nog bijzonderheden die je met ons wilt bespreken? Laat het ons weten, we helpen wij je graag met het bestellen van de chocolade paashaas.

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas mini melk (20 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.