0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas middel wit (36 cm)

9,95

Helaas! Uitverkocht.

Deze vrolijke vriend hoort toch bij Pasen, het liefst vergezeld door collega-paashazen. Lekker veel chocolade om van te genieten! Gemaakt van de lekkerste melkchocolade en mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik. Wie maakt u blij met deze feestelijke paastraktatie? Maak op een leuke en vrolijke manier reclame en personaliseer de cellofaan verpakking. Voor een kleine meerprijs kunt u uw cadeau personaliseren met uw eigen logo, een bedrijfslogo, een vrolijke paasmemo of een vriendelijke paasboodschap. Ook kunt u een paasgroet toevoegen op een paaskaartje of in een paasbrief. Leuk en origineel! U kunt deze paashaas bij ons ook in gemarmerde, pure of melkchocolade bestellen.

Online uw paaschocolade bestellen bij deBakkerij.Deze paashaas hoopt zo uw brievenbus in! Want met maar één druk op de knop vraagt u al een offerte voor uw paashazen aan. Makkelijker kan haast niet! Wonen uw relaties en klanten verspreid door heel Nederland? Ook met het versturen ontzorgen wij u graag. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling. Als u ons laat weten naar hoeveel adressen u wilt verzenden, dan maken wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hier nemen we ook de verzendkosten in mee. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag. Wilt u in grote aantallen bestellen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voordat u een offerte aanvraagt.

Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of wilt u uw bestelling van deze witte chocolade paashaas graag eerst persoonlijke doorspreken? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas middel wit (36 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.