0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas middel melk (36 cm)

9,95

Helaas! Uitverkocht.

Deze vrolijke vriend hoort bij Pasen, daar is iedereen het over eens. De Paashaas verschijnt dan ook graag op de paasbrunch of tijdens de koffie. Gemaakt van de lekkerste melkchocolade en mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik. Wie maakt u blij met deze feestelijke paastraktatie? Maak op een leuke en vrolijke manier reclame en personaliseer de cellofaan verpakking met een eigen logo, een bedrijfslogo, een vrolijke paasmemo of een vriendelijke paasboodschap. Ook kunt u een paasgroet in maximaal 300 karakters toevoegen op een paaskaartje of in een paasbrief. Daarmee stuurt u een persoonlijk en origineel geschenk naar werknemers, collega’s, relaties of klanten. Heeft u trouwens ook al aan uw vrienden op de sportvereniging gedacht? Zij zullen dit relatiegeschenk ook waarderen!

Online uw paaschocolade bestellen bij deBakkerij. Deze paashaas hoopt zo uw brievenbus in! Want met maar één druk op de knop vraagt u al een offerte voor uw paashazen aan. Makkelijker kan haast niet! Wonen uw relaties en klanten verspreid door heel Nederland? Ook met het versturen ontzorgen wij u graag. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling. Als u ons laat weten naar hoeveel adressen u wilt verzenden, dan maken wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hier nemen we ook de verzendkosten in mee. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, maken wij uw bestelling en verzending in orde. Wilt u in grote aantallen bestellen? Geen probleem, neem in dat geval contact met ons op voordat u een offerte aanvraagt.

Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of wilt u uw bestelling van deze melkchocolade paashaas graag eerst persoonlijke doorspreken? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas middel melk (36 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.