Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas klein wit (27 cm, 200 gram)

5,95 excl. BTW 6,49 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas klein wit hoort bij Pasen, daar is iedereen het over eens. Deze paashaas mag dan ook niet ontbreken tijdens de paasdagen! Gemaakt van de heerlijkste chocolade en leuk verpakt in een mooie cellofaan verpakking met een strik.

Verras je relaties of klanten? Maak je je werknemers blij? Wie je ook trakteert met Pasen, met deze paashaas zit je goed! Maak op een leuke en vrolijke manier reclame en personaliseer het geschenk met een paaskaartje. Voor een kleine meerprijs kun je een kaartje toevoegen en personaliseren met tekst en eigen logo. Het kaartje zit er los bij, en is niet bevestigd aan het product. Leuk en origineel!

Online je paaschocolade bestellen bij deBakkerij. Interesse in grotere aantallen? Met maar één druk op de knop vraag je al een vrijblijvende offerte voor de paashazen aan. Makkelijker kan haast niet! Nadat je dit voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij voor je aan het werk.

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je de bestelling van deze witte chocolade paashaas graag eerst persoonlijke doorspreken? Laat het ons dan weten, wij helpen je graag!

Dit product bevat:

Vragen over dit product?

Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

Adressenlijst aanleveren?

Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.