0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas klein gemarmerd (27 cm)

5,95

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas klein gemarmerd. Een chocolade paashaas hoort bij Pasen, daar is iedereen het over eens. Deze pure haas verschijnt dan ook graag op de paasbrunch of tijdens de koffie. Gelukkig hoeft u niet te kiezen welke smaak u het lekkerste vindt. Deze paashaas is namelijk gemaakt van gemarmerde chocolade, dit is een combinatie van melkchocolade en pure chocolade. De haas is mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik.

Maak op een leuke en vrolijke manier reclame en personaliseer de cellofaan verpakking met een eigen logo, een bedrijfslogo, een vrolijke paasmemo of een vriendelijke paasboodschap. Ook kunt u een paasgroet in maximaal 300 karakters toevoegen op een paaskaartje of in een paasbrief. Daarmee stuurt u een persoonlijk en origineel geschenk naar werknemers, collega’s, relaties of klanten. Heeft u trouwens ook al aan uw vrienden op de sportvereniging gedacht? Zij zullen dit relatiegeschenk ook waarderen!

Bestel uw gemarmerde paaschocolade online bij deBakkerij. Wie wordt er nu niet blij van deze lieve paashaas van gemarmerd chocolade? Bestel uw paashaas relatiegeschenken vandaag nog, dan weet u zeker dat de paashaas op tijd aankomt met Pasen! Met maar één druk op de knop vraagt u een offerte voor uw paashazen aan. Wij maken dan een aantrekkelijk prijsvoorstel voor u. Wonen uw relaties en klanten verspreid door heel Nederland? Dan verzorgen wij graag de verazending naar meerdere adressen voor u. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, maken wij uw bestelling in orde. Wilt u in grote aantallen bestellen? Geen probleem, neem in dat geval contact met ons op voordat u een offerte aanvraagt.

Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of heeft u nog bijzonderheden die u met ons wilt bespreken? Laat het ons weten, we helpen u graag met het bestellen van uw paashaas van gemarmerde chocolade.

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas klein gemarmerd (27 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.