0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas groot puur (48 cm)

19,95

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas groot puur met een persoonlijke boodschap. Versturen als relatiegeschenk? U zou ‘m bijna zelf houden! Want deze vrolijke grote paashaas van pure chocolade is onweerstaanbaar lekker en ziet er ook nog eens paasbest uit! Deze paashaas wordt een leuk persoonlijk relatiegeschenk als u de transparante cellofaan verpakking personaliseert met uw logo of een vrolijke paasgroet. Of wat dacht u van een paasbrief aan uw relaties en klanten? U kunt uw boodschap in maximaal 300 tekens op het paaskaartje schrijven en zo een persoonlijke ‘touch’ geven aan uw cadeau.

De paashaas is gemaakt van de lekkerste pure chocolade en mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik. De paashaas is geschikt om te verzenden. Verstuurt u de paashazen naar meerdere adressen in Nederland? Wij verzorgen graag de verzending voor u. Uiteraard wordt uw bestelling luchtdicht verpakt en met uiterste zorg verzonden, rechtstreeks vanuit deBakkerij. Versheid gegarandeerd!

Online uw relatiegeschenken bestellen bij deBakkerij. Het bestellen van relatiegeschenken kan een omvangrijke klus zijn. Daarom nemen wij u graag zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u makkelijk en snel online uw relatiegeschenken bestellen bij deBakkerij. Met maar één druk op de knop vraagt u al een offerte voor uw pure chocolade paashazen aan. Makkelijker kan haast niet! Wonen uw relaties en klanten verspreid door heel Nederland? Ook met het versturen ontzorgen wij u graag. U heeft geen omkijken meer naar uw bestelling!

Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of wilt u uw bestelling van deze grote pure chocolade paashaas graag eerst persoonlijke doorspreken? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas groot puur (48 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.