Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas groot melk (48 cm)

19,95 excl. BTW 21,75 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas groot melk met bedrijfslogo. Deze grote vrolijke Paashaas hoort erbij tijdens de paasdagen Het is een onvergetelijke paastraktatie, zeker als u de verpakking personaliseert met uw eigen logo, een bedrijfslogo, een vrolijke paasmemo of een vriendelijke paasboodschap.

De paashaas ziet er op zijn paasbest uit, is gemaakt van de lekkerste melkchocolade en mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik. Ook geschikt om te verzenden. Verstuurt u de paashazen naar meerdere adressen in Nederland? Wij verzorgen graag de verzending voor u. Uiteraard wordt uw bestelling luchtdicht verpakt en met uiterste zorg verzonden, rechtstreeks vanuit deBakkerij. Zo weet u zeker dat uw bestelling vers bij u aankomt!

Online uw relatiegeschenken bestellen bij deBakkerij. Het bestellen van relatiegeschenken kan een behoorlijke klus zijn. Daarom nemen wij u graag zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u makkelijk en snel online uw relatiegeschenken bestellen. Met maar één druk op de knop vraagt u al een offerte voor uw paashazen aan. Makkelijker kan haast niet! Wonen uw relaties en klanten verspreid door heel Nederland? Ook met het versturen ontzorgen wij u graag. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling.

Als u ons laat weten naar hoeveel adressen u wilt verzenden, dan maken wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hier nemen we ook de verzendkosten in mee. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, maken wij uw bestelling en verzending in orde. Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of wilt u uw bestelling van deze grote melkchocolade paashaas graag eerst persoonlijke doorspreken? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas groot melk (48 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.