Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas groot melk (48 cm, 950 gram)

21,95 excl. BTW 23,93 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas groot melk als relatiegeschenk.
Versturen als relatiegeschenk? Je zou ‘m bijna zelf houden, nietwaar? Want deze vrolijke grote paashaas van melk chocolade is onweerstaanbaar lekker en ziet er ook nog eens op z’n paasbest uit! Deze paashaas wordt een persoonlijk cadeau als je een kaartje toe voegt met paasgroet en eigen logo. Het kaartje wordt er los bij geleverd. Of wat dacht je van een paasbrief aan je relaties en klanten? Zo’n paaswens op een paaskaartje geeft het relatiegeschenk een heel persoonlijke ‘touch’!

De paashaas is gemaakt van de lekkerste chocolade en mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik. De paashazen zijn breekbaar en daarom minder geschikt om te versturen naar verschillende adressen.

Online het relatiegeschenken bestellen bij deBakkerij. Het bestellen van relatiegeschenken kost vaak veel tijd. Daarom nemen wij graag zoveel mogelijk uit handen en zorgen wij er graag voor dat je makkelijk en snel kunt bestellen. Dat kan nu online via deze website.

Interesse in grotere aantallen? Met maar één druk op de knop vraag je al een vrijblijvende offerte voor de melk chocolade paashazen aan. Makkelijker kan haast niet!
Nadat je de offerte heeft aangevraagd, maken wij een aantrekkelijk prijsvoorstel op maat. Daarna gaan wij voor je aan de slag met de bestelling.

Heb je vragen over dit product? Of wil je de bestelling van deze grote melk chocolade paashaas graag eerst doorspreken met een medewerker van deBakkerij? Laat het ons dan weten, wij helpen je graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas groot gemarmerd (48 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.