0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade paashaas groot gemarmerd (48 cm)

19,95

Helaas! Uitverkocht.

Gemarmerde Paashaas als relatiegeschenk. Versturen als relatiegeschenk? U zou ‘m bijna zelf houden, nietwaar? Want deze vrolijke grote paashaas van pure chocolade is onweerstaanbaar lekker en ziet er ook nog eens op z’n paasbest uit! Deze paashaas wordt een persoonlijk cadeau als u de transparante verpakking personaliseert met uw logo of een vrolijke paasgroet. Of wat dacht u van een paasbrief aan uw relaties en klanten? Zo’n paaswens op een paaskaartje geeft uw relatiegeschenk een heel persoonlijke ‘touch’!

De paashaas is gemaakt van de lekkerste chocolade en mooi verpakt in een cellofaan verpakking met een feestelijke strik. De paashaas is geschikt om te verzenden. Verstuurt u de paashazen naar relaties en klanten door heel Nederland? Wij verzorgen graag de verzending voor u. Uiteraard worden uw paashazen luchtdicht verpakt en uiterst zorgvuldig verstuurd, rechtstreeks vanuit deBakkerij. Versheid gegarandeerd!

Online uw relatiegeschenken bestellen bij deBakkerij. Het bestellen van relatiegeschenken kost vaak veel tijd. Daarom nemen wij u graag zoveel mogelijk uit handen en zorgen wij er graag voor dat u makkelijk en snel kunt bestellen. Dat kan nu online via deze website. Met maar één druk op de knop vraagt u al een offerte voor uw gemarmerde chocolade paashazen aan. Makkelijker kan haast niet! Wonen uw relaties en klanten verspreid door heel Nederland? Ook met het versturen ontzorgen wij u graag. Nadat u uw offerte heeft aangevraagd, maken wij een aantrekkelijk prijsvoorstel op maat. Daarna gaan wij voor u aan de slag met uw bestelling. Heeft u vragen over dit product? Of wilt u uw bestelling van deze grote gemarmerde chocolade paashaas graag eerst doorspreken met een medewerker van deBakkerij? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas groot gemarmerd (48 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.