Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Deal!
Loading...

Chocolade paashaas gedecoreerd (32 cm, 500 gram)

10,95 excl. BTW 11,94 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade paashaas gedecoreerd
Ken je nog dat magische gevoel van vroeger, toen je je eerste chocolade paashaas kreeg? Precies daarom is een chocolade paashaas een leuk relatiegeschenk om te krijgen. Deze schattige paashaas is gemaakt van romige melkchocolade, gedecoreerd met witte chocolade en wordt verpakt in een mooie hardplastic koker. Zo is de paashaas wat meer beschermt tegen een stootje tijdens de verzending.

Wie krijgt er dit jaar een chocolade paashaas? Maak je je werknemers blij? Verras je je klanten of relaties? Personaliseren van de paashaas is mogelijk door middel van en paaskaartje of paasbrief. Beide worden los erbij geleverd en zitten niet bevestigd aan de paashaas. Zo maak je van het relatiegeschenk een persoonlijk cadeau!

Bestel de chocolade paashaas nu eenvoudig bij deBakkerij. Deze leuke paashaas tovert een glimlach op de gezichten van de werknemers, relaties en klanten! Het bestellen van de paashazen doe je heel eenvoudig via deze website.

Geïnteresseerd in grotere aantallen? Met één druk op de knop vraag je een offerte aan bij deBakkerij. Binnen één dag ontvang je een op maat gemaakt voorstel van ons in de mail. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij graag voor je aan de slag en beginnen de paashazen aan hun nieuwe avontuur!

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van de gedecoreerde chocolade paashaas met een van onze medewerkers doorspreken voordat je een offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Houdt altijd rekening met de breekbaarheid van de paashazen. Ondanks de goede verpakking is het mogelijk dat een enkele paashaas breekt tijdens de verzending.

Dit product bevat:
  • Chocolade paashaas gedecoreerd (36 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.