Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade ei middel (17,5 cm, 280 gram)

8,45 excl. BTW 9,21 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade ei groot verkrijgbaar in romige melkchocolade en verpakt in cellofaan folie met een feestelijke strik. Leuk om cadeau te geven of om met Pasen van te genieten bij de koffie, thee of tijdens de paaslunch. Wil je dit chocoladepaasei geven als relatiegeschenk om op een leuke manier reclame maken, personaliseer het geschenk met eigen logo en een paasgroet op paaskaartje. Het kaartje zit er los bij, en is niet bevestigd aan het ei.

Dit heerlijke paasei is ook leuk om te versturen als relatiegeschenk naar klanten, relaties of werknemers. Wonen zij door heel Nederland? Wij verzorgen graag de verzending voor je. Uiteraard worden de chocolade paaseieren goed verpakt en rechtstreeks vanuit deBakkerij verstuurd.

Een ei hoort erbij met Pasen! Dit chocolade paasei bestel je makkelijk en snel online bij deBakkerij.
Let op: dit chocolade paasei heeft een levertijd van circa 5 werkdagen. Bestel je relatiegeschenken daarom op tijd! Met één druk op de knop vraag je een offerte voor uw bestelling aan.
Laat ons weten hoe groot de bestelling is, hoe je de bestelling wilt personaliseren en voor welk logo, etiket of kaartje je kiest. Wij regelen de rest!

Heb je vragen over dit product of over de verzending? Of wil je liever de bestelling van het chocoladepaasei persoonlijk bespreken voordat je een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • Chocolade ei middel (17,5 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.