Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Chocolade ei klein (14 cm)

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Chocolade ei groot verkrijgbaar in melkchocolade en in witte chocolade en verpakt in cellofaan folie met een feestelijke strik. Leuk om cadeau te geven of om met Pasen van te genieten bij de koffie, thee of tijdens de paaslunch. Wilt u dit chocolade paasei geven als relatiegeschenk of op een leuke manier reclame maken, personaliseer de cellofaan verpakking dan met een sticker met uw eigen logo, uw bedrijfslogo, een vrolijke boodschap op een paasetiket of een paasgroet vanuit uw organisatie.

Dit heerlijke grote paasei is leuk om te versturen als relatiegeschenk naar klanten of werknemers. Wonen zij door heel Nederland? Wij verzorgen graag de verzending voor u. Uiteraard worden uw chocolade paaseieren goed verpakt en rechtstreeks vanuit deBakkerij verstuurd. Zo bent u er zeker van dat uw relatiegeschenken vers en onbeschadigd aankomen.

Een ei hoort erbij met Pasen! Dit chocolade paasei bestelt u makkelijk en snel online bij deBakkerij. Let op: dit chocolade paasei heeft een levertijd van 5 dagen. Bestel uw relatiegeschenken daarom op tijd! Met één druk op de knop vraagt u een offerte voor uw bestelling aan. Als u de paaseieren als relatiegeschenk wilt verzenden naar meerdere adressen in Nederland, dan verzorgen wij graag de verzending voor u. Laat ons weten hoe groot uw bestelling is, hoe u uw bestelling wilt personaliseren en voor welk logo, etiket of kaartje u kiest. Wij regelen de rest! Heeft u vragen over dit product of over de verzending? Of wilt u liever de bestelling van uw grote chocolade paasei persoonlijk bespreken voordat u een offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Dit product bevat:
  • Chocolade ei klein (14 cm)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.