Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Brievenbuspakket winterse thee & kruidnootjes

4,95 excl. BTW 5,40 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Een Sinterklaas brievenbuspakket is een feestelijk relatiegeschenk waar je jou relaties, klanten of werknemers blij mee maakt! In dit brievenbusgeschenk zit een zakje winterse thee van 25 gram en een zakje Bakey kruidnoten van 50 gram. De winterse thee zet je eenvoudig met 100 graden gekookt water, één flinke theelepel winterse thee en die laat je met een theefilter 3 tot 5 minuten trekken.

De kruidnoten en de winterse thee zijn luchtdicht verpakt en worden in een brievenbusdoosje met Sinterklaasthema verzonden. Deze doosjes passen door de brievenbus en kunnen dus relatief goedkoop worden verzonden naar meerdere adressen. Vergeet niet een etiket met uw eigen logo toe te voegen om de ontvanger te laten weten dat jij de gulle Sint bent dit jaar. Of voeg een persoonlijk Sinterklaasgedicht toe, daarmee maak je van uw bestelling een uniek en persoonlijk Sinterklaascadeau.

Bestel uw brievenbusgeschenken op tijd en zorg dat niemand wordt overgeslagen met Sinterklaas! Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Wij maken een prijsvoorstel - inclusief verzenden – voor jou en gaan graag aan de slag om de brievenbussen van uw relaties, collega’s of werknemers feestelijk te vullen!

Dit product bevat:
 • Brievenbusdoosje
 • Zakje Winterse thee
 • Zakje Bakey kruidnootjes, 50 gram
 • 2x Honey spoon
 • Vragen over dit product?

  Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

  Adressenlijst aanleveren?

  Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.