Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Brievenbusdoosje met chocoladespelletje en mini stol

5,25 excl. BTW 5,72 inc. BTW

Helaas! Uitverkocht.

Dit kerst brievenbusdoosje bevat een heerlijke roomboter mini stol met amandelspijs van 100 gram, samen met een feestelijk chocolade spelletje van 50 gram. De mini stol is gemaakt van rijk deeg, gevuld met amandelspijs en rozijnen en besprenkeld met poedersuiker. Het heeft de perfecte maat voor één persoon en is een lekkere traktatie bij de koffie of thee tijdens de kerstperiode.

Het chocolade spelletje is gemaakt van heerlijke melkchocolade en heeft een feestelijke opdruk. De chocolade kan in stukken worden gebroken en het spelletje kan worden gespeeld terwijl je geniet van de stol. Het brievenbusdoosje heeft een feestelijke kerstsfeer en kan gemakkelijk worden verzonden als kerstcadeau voor medewerkers, collega's, relaties of klanten als blijk van waardering.

Doordat het brievenbusdoosje gemakkelijk te bezorgen is door de brievenbus, verstuur je het met lage portokosten naar alle gewenste huisadressen. Wij verzorgen de verzending graag voor je! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Dit product bevat:
  • Kerst brievenbusdoosje
  • Kerst chocolade spelletje, 50 gram.
  • Ministol 100% amandelspijs, 100 gram
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.